VESIVAHINKOJEN KUIVAUS

VESIVAHINKOJEN KUIVAUS MARKKINOIDEN NOPEIMMALLA KALUSTOLLA Hämeenlinnan, Hyvinkään ja Riihimäen alueella

Suomen Vahinkotekniikka Oy tarjoaa kattavat vahinkokartoitus- ja saneerauspalvelut Uudenmaan ja Hämeen alueella. Tarjoamme rakenteiden kuivaukset markkinoiden nopeimmalla kalustolla erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Palvelemme vesivahinkojen kuivaus- ja kartoitusasioissa mm. alueella Hämeenlinna, Hyvinkää, Riihimäki, Helsinki, Espoo, Vantaa sekä koko Etelä-Suomi.

Rakenteiden kuivaukset hinnoitellaan neliöperusteisesti. Jos et ole vielä varma onko rakenteissa kosteutta, tutustu kosteusmittaus -palveluumme. Hinta vesivahinkojen ja rakenteiden kuivaukselle on alk. 620€ sis. alv (esimerkki hinnoittelussa kylpyhuoneen lattia, jonka koko 1-10 m²). Hintaan sisältyy kuivaustyöt, laitevuokraukset, rakenteiden kosteusmittaukset, matkat Uudenmaan ja Kanta-Hämeen alueella sekä raportointi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää, kerromme mielellämme lisää palvelustamme.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous >>

LAADUKAS JA AMMATTITAITOINEN VESIVAHINKOJEN KUIVAUS HÄMEENLINNAN, HYVINKÄÄN, RIIHIMÄEN SEKÄ KOKO ETELÄ-SUOMEN ALUEELLA

Suomen Vahinkotekniikka Oy tarjoaa vesivahinkojen kuivaus alueella Hämeenlinna, Hyvinkää, Riihimäki ja koko Etelä-Suomi mm. Järvenpää, Kerava, Mäntsälä, Nurmijärvi, Tuusula, Vihti, Forssa, Hattula, Hausjärvi, Humppila, Janakkala, Jokioinen, Loppi, Tammela ja Ypäjä.