VESIVAHINKOKARTOITUS- JA SANEERAUS

VESIVAHINGON KARTOITUS Hämeenlinna, Hyvinkää ja Riihimäki

Kun on sattunut vesivahinko tai on epäilys mahdollisesta kosteusongelmasta, on ensiarvoisen tärkeää selvittää onko kosteus päässyt rakenteisiin. Usein vesivahinkokartoitus on mahdollista tehdä pintoja rikkomatta, aistinvaraisesti ja pintamittausmenetelmin. Tarpeen vaatiessa rakenteet tulee kuitenkin tutkia esimerkiksi porareikämittauksin, rakenteita avaamalla tai esim. vaikka näytepalamenetelmällä. Asiantunteva vahinkokartoittajamme osaa määritellä tutkimuksen laajuuden tarpeen. Lopputuloksena tulee olla vahingon jälkeen ehjä rakenne ja terve sisäilma. Tästä ei voi tinkiä. Otamme vastuumme asumisterveydestä ja rakenteiden asianmukaisesta kunnostamista tosissamme. Tarjoamme vesivahingon kartoitus ja kosteusmittauspalvelua alueella Hämeenlinna, Hyvinkää ja Riihimäki sekä koko Etelä-Suomi.

VESIVAHINGON KUIVAUS, KORJAUS JA SANEERAUS Hämeenlinna, Hyvinkää ja Riihimäki

Kun kosteus on päässyt rakenteisiin, tulee rakenteet tarpeen mukaan joko uusia, tai mikäli se on järkevää, kuivata koneellisesti. Tarpeen vaatiessa rakenteet on ehkä myös syytä desinfioida. Tarjoamme sekä vesivahinkojen kuivaus, että saneerauspalveluita. Kuivauslaitteistomme on kuivausalan uusinta uutta teknologiaa ja tästä syystä esim. pesuhuoneiden lattiabetonin kuivaus on käyttämällämme tekniikalla äärimmäisen nopeaa ja tehokasta. Riippuen betonivalun paksuudesta, kuivaus kestää 1-3 viikkoa. Annamme 100% takuun kuivauskohteillemme. Emme missään tilanteessa jätä kuivaamatta jääneitä rakenteita jälkeemme. Hinnoittelemme kuivaustyöt neliöperusteisesti, joten kuivauksen mahdollisesti pidempi kesto ei tule asiakkaillemme kalliimmaksi. Asiakkaamme voivat olla varmoja että kuivaus- ja saneeraustyöt on hoidettu asianmukaisesti. Tarjoamme vesivahingon kuivaus ja saneerauspalvelua alueella Hämeenlinna, Hyvinkää ja Riihimäki sekä koko Etelä-Suomi. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

VESIVAHINKOJEN KARTOITUS JA SANEERAUS HÄMEENLINNAN, HYVINKÄÄN, RIIHIMÄEN SEKÄ KOKO ETELÄ-SUOMEN ALUEELLA

Tarjoamme ammattitaitoiset ja laadukkaat vesivahinkojen kartoitus ja saneerauspalvelut alueella Hämeenlinna, Hyvinkää, Riihimäki ja koko Etelä-Suomi mm. Järvenpää, Kerava, Mäntsälä, Nurmijärvi, Tuusula, Vihti, Forssa, Hattula, Hausjärvi, Humppila, Janakkala, Jokioinen, Loppi, Tammela ja Ypäjä.